Selecteer een pagina

Reviews

Dit was mijn eerste Reiki behandeling, Van te voren werd alles goed uitgelegd en wist ik wat ik kon verwachten. Ik heb de behandeling als zeer ontspannend ervaren. Ik had bij toeval mijn Garmin sporthorloge nog om en daar zag ik tot mijn verbazing dat mijn energielevel gestegen was tijdens de behandeling. Voor mij was het een erg fijne ervaring om zo te kunnen ontspannen. Nicole neemt echt de tijd voor je en legt alles goed uit. Ik vond het een erg fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Monique

Nooit eerder stond ik open voor Reiki. Ik vond mezelf daar te nuchter voor en geloofde niet dat ik er iets van zou merken. 

Sinds een tijd sta ik er steeds meer open voor en vroeg Nicole of ik een keer bij haar een Reiki behandeling wilde volgen. Ik ging er volledig blanco in, zonder na te denken of een oordeel te hebben. Wel moest ik er even aan wennen, omdat ik massages gewend ben en Reiki is op basis van energie, zonder aanrakingen. Maar ik kon me goed ontspannen, voelde me veilig en op mijn gemak. 

Ik voelde bepaalde energieën en zag verschillende lichten die ik niet eerder had gezien. Dat vond ik spannend, maar ook fijn. Zo’n eerste Reiki ervaring zou ik zeker nog een keer willen meemaken.

Ga zo door, Nicole!

Nicky

Nicole Bakels Vlinder