Selecteer een pagina

Wie is Nicole?

 

Ik ben Nicole Bakels en woon samen met mijn gezin in Monnickendam. Ik vind het heerlijk om de natuur in te gaan met mijn gezin, wandelen, fietsen, kamperen,  maar ook ben ik met regelmaat met mijn paard in het bos of op het strand te vinden.

Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben als secretaresse voor verschillende grote bedrijven en veel kennis van allerlei uitlopende werkzaamheden te hebben opgedaan, wilde ik toch meer uit het leven halen en ben ik verschillende cursussen gaan volgen. Onder andere NLP, een event van Monica Job en een aantal online programma’s.

Ik wilde dichter bij mezelf komen om te kijken wat ik nou echt graag wil en leuk vind. Ik wilde groeien!!
In 2019 heb ik toen het roer echt omgegooid en ben ik de opleiding tot VA (virtueel assistent) gaan doen bij de VA Business Academy van Danielle Leuvering, begin 2020 ben ik gestart met het ondernemersprogramma Moms in Business van Paula Snippe Coaching en een coaching programma van Essentie coach Mascha Narold van het Engelen kracht centrum.

Begin 2021 begon er toch wat te knagen bij me. Ik was toch niet helemaal happy met waar ik mee bezig was. Wat eerst zo goed voelde, voelde toch niet helemaal zoals ik wilde. Ik kon mijn vinger er niet op leggen.
Ja, ik wil mensen helpen! Daar was ik van overtuigd! Als VA? Mwah ik ging er niet meer van aan zoals ik dat eerst deed.

Tijdens een gesprek met een van mijn coaches, vroeg zij mij: Nicole, welke energie wil jij zijn? Het eerste wat in mij opkwam was Healen? We snapte het beiden op dat moment niet. Zij vroeg: oké en wat nog meer? Nou ik wil rust en vertrouwen uitstralen en geven. Ik wist het ineens! Ik wil mensen helpen maar dan op een persoonlijkere en diepere manier!
Toen kwam Reiki op mijn pad. Mijn Reiki 1 en 2 certificaten heb ik gehaald bij Wilma Peetoom-Veerman, zij is een gecertificeerd Reiki Master en heeft mij hier super in begeleid. In september 2021 ben ik begonnen met mijn opleiding tot Holistisch Therapeut.

Tijdens mijn opleiding tot Holistisch Therapeut zal ik behandelingen aanbieden voor leuke gereduceerde prijzen, houdt hiervoor mijn aanbod pagina in de gaten.

Ik hou ervan om andere mensen te helpen, mee te denken, maar ook om mezelf te blijven ontwikkelen en sta open voor groei.

Andere omschrijven mij als: positief – oprecht – eerlijk – betrouwbaar – loyaal – inlevingsvermogen – doorzetter – flexibel – oplossingsgericht – en heel belangrijk voor mij humor.

Nicole Bakels Reiki
Nicole Bakels Vlinder