Selecteer een pagina

 

Wie ben ik?

 

 

 

Ik ben Nicole Bakels en woon samen met mijn gezin in Monnickendam. Ik vind het heerlijk om de natuur in te gaan met mijn gezin, om te kamperen, wandelen fietsen, maar ook ben ik met regelmaat met mijn paard in het bos of op het strand te vinden.

Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben als secretaresse voor verschillende grote bedrijven en veel kennis van allerlei uitlopende werkzaamheden te  hebben opgedaan, wilde ik toch meer uit het leven halen en ben ik verschillende cursussen gaan volgen. Onder andere NLP, een event van Monica Job en een aantal online programma’s.

Ik wilde dichter bij mezelf komen om te kijken wat ik nou echt graag wil en leuk vind. Ik wilde groeien!! 

In 2019 heb ik toen het roer echt omgegooid en ben ik de opleiding tot VA (virtueel assistent) gaan doen bij de VA Business Academy van Danielle Leuvering, begin 2020 ben ik gestart met het ondernemersprogramma Moms in Business van Paula Snippe Coaching en volg ik een coaching traject van Essentie coach Mascha Narold van het Engelen kracht centrum.

Momenteel volg ik een traject voor Reiki 1 en 2 en zodra ik dit heb afgerond staat mijn volgende traject al weer te wachten: Holistisch therapeut. 

Ik hou ervan om andere mensen te helpen, te ontzorgen, mee te denken, maar ook om mezelf te blijven ontwikkelen en sta open voor groei. 

Andere omschrijven mij als: positief – oprecht – eerlijk – betrouwbaar – loyaal – inlevingsvermogen – doorzetter – flexibel – oplossingsgericht – en heel belangrijk voor mij humor. 

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.