Selecteer een pagina

Waar sta ik voor?

Ik sta ervoor om mensen bij hun eigen intuïtie te laten zijn. Meer rust en ontspanning te ervaren, waardoor zij meer van zichzelf uit hun leven kunnen halen en zelf kunnen ervaren hoe dat is!

Waarom holistisch?

Het intrigeert mij al een tijd hoe lichaam en geest met elkaar zijn verbonden. Het menselijk lichaam is in staat om eigenlijk bijna alles zelf op te kunnen lossen. Je bent een eenheid van fysieke, mentale, emotionele en spirituele factoren. Het mooiste is een balans hierin vinden. Niets staat op zichzelf en alles is in samenhang met elkaar en verbonden.

Hoe mooi is het dat je door de holistische benadering van klachten er door middel van dieper te vragen erachter komt dat de oorspronkelijke klacht misschien wel heel ergens anders vandaan komt dan dat je dacht.

Maar ook je mind is heel belangrijk!
Je rent jezelf voorbij, je hoofd blijft maar aanstaan, constant ben je je bewust van alles en iedereen om je heen, inclusief alle problemen. Ik heb het zelf ook gehad, wat leidde tot een burn-out. Alleen al door een paar keer per dag even op je ademhaling te focussen en rustig in en uit te ademen, al is het maar 1 minuut, dat geeft al zoveel meer rust in je hoofd. Je komt even tot/bij jezelf.

Ga regelmatig de natuur in, wandelen, fietsen, het maakt niet uit hoe, maar je voelt je een stuk beter. We hebben allemaal dag- en zonlicht nodig om gezond te blijven.

Jane Anderson, Psy.D

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

I’d Love to Help